CULTUURFESTIVAL PARAPLU 13 TOT EN MET 29 OKTOBER 2023 | ENKHUIZEN | BEELDENDE KUNST MUZIEK FILM THEATER WORKSHOPS GESCHIEDENIS

Zondag 15 oktober

13:30

Sgt. Pepper’s Jazzclub: Oriental Jazzband + RSG Goes Jazz

13:30

Let’s swing! Zondagmiddag 15 oktober gaan de deuren van Sgt. Pepper’s Jazzclub wagenwijd open (vrij entree!) voor een middag vol jong talent (RSG Goes Jazz onder begeleiding van Menno Bruin) en de immer populaire formatie, de Oriëntal Jazzband.

Sgt. Pepper’s Jazzclub: Oriental Jazzband + RSG Goes Jazz

De Oriëntal Jazzband is een product uit de Enkhuizer jazz kweekvijver en noemen we met enig chauvinisme nog steeds een Enkhuizer topformatie. De leden van de band hebben een passie voor New Orleans jazz, waar zij een persoonlijke twist aan hebben gegeven. Het resultaat is een eigen geluid, dat met veel energie wordt gespeeld, waaruit duidelijk invloeden van verschillende muziekstijlen hoorbaar zijn, zoals rock&roll, country en rhythm&blues. The Oriental Jazzband weet jongeren ervan te overtuigen dat jazz hele hippe muziek kan zijn, zonder het traditionele karakter van deze muzieksoort uit het oog te verliezen. In het voorprogramma van de Oriëntal Jazz Band treedt de RSG Goes Jazzband voor u op onder leiding van Menno Buin. Let op: we starten op de 15e oktober bij uitzondering om 13.30 uur.