CULTUURFESTIVAL PARAPLU 13 TOT EN MET 29 OKTOBER 2023 | ENKHUIZEN | BEELDENDE KUNST MUZIEK FILM THEATER WORKSHOPS GESCHIEDENIS

Zon. 16 oktober t/m Zon. 23 oktober

10:00

Oudhollandse kermis

10:00

Van zaterdag 15 tot en met zondag 30 oktober staat de Oudhollandse kermis opgesteld in het buitenmuseum. Tijdens deze week kunnen kinderen en (groot)ouders genieten van de verschillende, gratis kermisattracties uit de jaren twintig.

Oudhollandse kermis

Onder andere een luchtschommel, zwanenzweefmolen, tunnelbaan, carrousel en de kop van Jut staan opgesteld. Kom zwieren, zwaaien en rondjes draaien! Wil jij weten wat de toekomst brengt? Bezoek dan de waarzegsters in de waarzegwagon; deze is toegankelijk voor bezoekers tot en met 12 jaar. En voor de lekkere trek is er een suikerspin- en popcornkraam! De kermis is net als het museum te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Poppenkastvoorstelling Woon tijdens de herfstvakantie van op woensdag en zaterdag ook een van de poppenkastvoorstellingen van de bekende poppenspeler Egon Adel van de Poppenkast op de Dam bij. Kijk om 12.30, 14.00 en 15.30 uur naar de speciaal voor het museum geschreven poppenkastvoorstelling De avonturen van Marretje de meeuw, of het traditionele verhaal over Jan Klaassen en Katrijn. Bewonder tevens in de weekenden de bewegende poppenkast jurk.
Cultuurfestival paraplu 2023

Zet de datum vast in je agenda!

Vrijdag 13 tot en met zondag 29 oktober 2023

Het programma volgt.