CULTUURFESTIVAL PARAPLU 13 TOT EN MET 29 OKTOBER 2023 | ENKHUIZEN | BEELDENDE KUNST MUZIEK FILM THEATER WORKSHOPS GESCHIEDENIS

Zaterdag 8 oktober

21:00

Glock’45

21:00

Speciaal overgevlogen uit Franklin, Kentucky komt ‘the best countrysatirerock’n’roll act in the entire world’ Cayen op de kop zetten. Van de zomer speelden ze Brouwerij de Werf plát. Wie daar bij was is nog steeds aan het bijkomen. En dat kunstje komen ze nog eens zoetjes over doen.

Glock’45

De bandleden van Glock ’45 wonen samen op een trailerpark en maken countrysatirerock’n’roll. Het slepende van country, lekker lachen en rámmen met die rock-n-roll! POW! Waar ze komen maken ze een feest. Of het nu om 3 man en een paardenkop gaat of een goed gevuld kippenhok: smack my ass and call my Abigail cause this is gonna be gunpowder! Op zaterdag 8 oktober spelen ze wéér in Enkhuizen. Speciaal overgevlogen uit Franklin, Kentucky komt ‘the best countrysatirerock’n’roll act in the entire world’ Cayen op de kop zetten. Van de zomer speelden ze Brouwerij de Werf plát. Wie daar bij was is nog steeds aan het bijkomen. En dat kunstje komen ze nog eens zoetjes over doen.
Cultuurfestival paraplu 2023

Zet de datum vast in je agenda!

Vrijdag 13 tot en met zondag 29 oktober 2023

Het programma volgt.