CULTUURFESTIVAL PARAPLU 8 TOT EN MET 23 OKTOBER 2022 | ENKHUIZEN | BEELDENDE KUNST MUZIEK FILM THEATER WORKSHOPS GESCHIEDENIS

Za. 22 oktober & Zo. 23 oktober

13:00

Atelierroute 2022

13:00

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2022 vindt de tweede editie van Atelier Route Enkhuizen plaats. Een uitgebreide tour langs woonhuizen, ateliers en andere bijzondere plekken waar, veelal, Enkhuizer kunstenaars hun werken tonen. De eerste editie uit 2021, toen nog Kunst Route genaamd, was een groot succes. Meer dan 50 kunstenaars, in de binnenstad en daarbuiten, deden hun deuren open voor honderden enthousiaste bezoekers.

Atelierroute 2022

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2022 vindt de tweede editie van Atelier Route Enkhuizen plaats. Een uitgebreide tour langs woonhuizen, ateliers en andere bijzondere plekken waar, veelal, Enkhuizer kunstenaars hun werken tonen. De eerste editie uit 2021, toen nog Kunst Route genaamd, was een groot succes. Meer dan 50 kunstenaars, in de binnenstad en daarbuiten, deden hun deuren open voor honderden enthousiaste bezoekers. Oproep voor kunstenaars Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2022 vindt de tweede editie van Atelier Route Enkhuizen plaats. Een uitgebreide tour langs woonhuizen, ateliers en andere bijzondere plekken waar, veelal, Enkhuizer kunstenaars hun werken tonen. De eerste editie uit 2021, toen nog Kunst Route genaamd, was een groot succes. Meer dan 50 kunstenaars, in de binnenstad en daarbuiten, deden hun deuren open voor honderden enthousiaste bezoekers. Geïnteresseerde kunstenaars kunnen een bericht sturen via de mail voor meer informatie en om zich aan te melden. Divers en verrassend Voor de tweede en toekomstige edities wordt er gestreefd naar een diverse lijst aan kunstenaars, in discipline, visie en achtergrond. Van fotografie tot keramiek en van fijne schilderkunst tot vilt. De droom van de organisatie is om lokale kunstenaars een professioneel platform te bieden en deze uit te laten groeien tot een landelijk bekend jaarlijks evenement. De organisatie achter de Atelier Route De Atelier Route is een nieuw en alternatief project van de organisatie achter de Enkhuizer ‘uitmarkt’ UITDAGend Enkhuizen. Het organiserend comité is, naast Barbara Moody en Sanne de Jong, versterkt met Martin de Rooij, Grieke Zijlstra, Yvonne Lub en Sander Derks. De Enkhuizer ‘uitmarkt’ kon vanwege de coronamaatregelen enkele jaren niet plaatsvinden maar keert dit jaar terug als Cultuurfestival Paraplu, 8 tot en 23 oktober 2022.