14.00

Doe je mee? Deze middag kun je samen met kunstenaar Ali Mahmoud aan de slag met beroemde schilderijen, we maken een gigantische puzzel. Kijk goed naar Ali, hij maakt de mooiste dingen. Meld je aan via info@madhouse-enkhuizen.nl.

Zon. 16 oktober t/m Zon. 23 oktober

10:00

Van zaterdag 15 tot en met zondag 30 oktober staat de Oudhollandse kermis opgesteld in het buitenmuseum. Tijdens deze week kunnen kinderen en (groot)ouders genieten van de verschillende, gratis kermisattracties uit de jaren twintig.

10:30

In de kinderboerderij is altijd veel te doen. De stallen moeten geveegd, de dieren gevoerd, de koe gemolken worden en nog veel meer … . Oftewel: Handen uit de mouwen! Van alle werk wordt je natuurlijk moe. De aspiranten boerenknechten gaan verschillende werkzaamheden in de kinderboerderij verrichten: vegen, koe melken, klompenpassen, graan malen en nog veel meer …

10:30

Op dinsdag 18 oktober om 10:30 uur kom je gezellig met Luusie dansen, liedjes zingen en kletsen over de herfst en ook nog een beetje over de herfst. Luusie is drie jaar en houdt erg veel van zingen, dansen en gek doen! Ze weet bij alles wel een liedje. Deze herfstochtend is speciaal bedoeld voor de allerjongsten van 3 – 6 jaar.